Se alla

Öppet brev till alla anställda inom barnomsorg och skola i Båstads Kommun

Söndag 4 mars 2018

Tack till er alla för det viktiga arbete som ni varje dag genomför för att utbilda barn och unga. Det är ni som lägger grunden till att våra barn och ungdomar ska växa upp som goda samhällsmedborgare i vår demokrati.

Vi Liberaler har med stor respekt och glädje tagit del av ert brev till kommundirektören. Vi är stolta över att ha så professionella medarbetare som tar sitt uppdrag på största allvar.

Ni står för den värdegrund som både skollag och läroplaner föreskriver och som samtliga riksdagspartier står bakom. Ni vet hur viktigt det är att ständigt jobba aktivt utifrån Diskrimineringslagen. Ni lägger grunden till ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Liberalerna vet att en god utbildning är ett måste i dagens samhälle. Därför måste vi satsa på våra barn och ungdomar – de är framtiden! Ett gediget värdegrundsarbete är en förutsättning för vårt samhälles överlevnad.

Liberalerna kommer både nu och i framtiden att stötta ert arbete. Vi ska aktivt göra allt som står i vår makt för att ge tillbaka arbetsglädjen i kommunen och se till att alla invånare ska inkluderas. Tack än en gång!

 

Styrelsen i Liberalerna Båstad