Se alla

Liberalerna besökte Fontänhuset Båstad

Fredag 13 oktober 2017

Fontänhuset Båstad erbjuder medlemskap till människor som har eller har haft psykisk ohälsa. Huset har funnits i Båstad sedan början av 90-talet och har ett 70-tal aktiva medlemmar.

Fotograf: Fontänhuset Båstad

12 oktober hade de öppet hus, där de visade upp sin verksamhet tillsammans med intressanta föreläsningar. Naturligtvis var Liberalerna där för att lära sig mer.

Båstads kommun stödjer Fontänhuset Båstad med ett årligt bidrag. Men Fontänhuset är självständig och har egen styrelse och ett antal anställda. Deras ideologi bygger på att varje människa är en resurs som vill och kan påverka sin situation och omgivning. Grundtanken är gemenskap och delaktighet.

Liberalerna uppskattar mycket Fontänhuset Båstads verksamhet. En ideell rörelse som har medlemmarnas bästa i centrum och som visar på enastående positiva resultat. Det är självklart för oss Liberaler att stödja och utveckla samarbetet med Fontänhuset Båstad. En satsad krona från kommunen ger mångfalt igen. Men det allra viktigaste är ökad livskvalité hos medlemmarna. Liberalerna i Båstad tackar för en trevlig stund tillsammans.

Thomas Andersson